Grillfat

Kött, Fågel & Vilt


Nu när sommaren är här passar man på att grilla så mycket som möjligt Nedan finner du recept på ett väl sammansatt grillfat

4 personer

6-8 hg lammytterfile
4 majskolvar
3-4 st stora kryddkorvar av valfri sort
8 st minipaprikor
Eriks Lime aioli
Johnnys senap
Grillkrydda
Caj P´s Glaze
Salt och peppar

1. Tänd grillen
2. Börja med att lägga på majskolvarna
3. Därefter korvarna
4. Paprikorna
5. Sist lammytterfileerna Grilla till Innertemperatur 58 grader
6. På slutet lägg på glaze på grönsakerna, korvarna och lammytterfieerna, grilkrydda, salt och peppar
7. Skär lammytterfieerna i jämna skivor
8. Lägg upp alltihopa på ett serveringsfat
Servera Lime aioli, senap och sallad till
Vi drack ett spanskt vin med Tempranillo druvan

Njut av den goda grillade maten och med gott sällskap därtill


Kommentera inlägget här: