Oxfilépasta med Tryffelsås från Mondana

Tryffelsås från Mondana fick smaklökarna att jubla
 
4 personer

1-2 paket färsk Tagliolini pasta alt annan bandpasta
300g färsk svensk oxfilé
ca 2 hg skogschampinjoner
1 gul lök
1 påse Mondana Tryffelsås
1-2 dl riven parmesan
grönt blad till garnering
Salt och peppar

1. Tärna oxfilén
2. Skär skogschampinjoner i 4 delar
3. Finhacka löken
4. Riv parmesan
5. Blanda samman Mondanas Tryffelsås enligt förpackningen
6. Stek oxfilétärningar hastigt i stekpanna. Salta och peppra. Varmhåll
7.Stek champinjoner och lök i samma stekpanna som oxfilétärningar. Lite salt och peppar
8. Blanda i Tryffelsås från Mondana. Låt puttra på svag värme. Lägg i oxfilétärningarna på slutet.
9. Koka pastan. Före servering strö lite flingsalt på pastan
Lägg upp i djuptallrik, pasta och Tryffelsåsen ovanpå, strö över parmesan efter tycke och smak, Garnera med grönt blad. Njut av en rätt med ljuvlig smak av tryffel.
Till detta serverade vi en Valpolicella Ripasso







RSS 2.0