Kycklinglårfile med rotfrukts- och sparrismousse






4 personer

6-7 hg Kycklinglårfilé
12 morötter
12 potatisar
16 gröna sparrisar
Salladspåse Fransk
Smör
Mjölk
Salt
Peppar
Ströbröd
Ägg
Mjöl

1. Skala morötterna och potatisen och koka den mjuk
2. När det är 5 minuter kvar lägg i sparrisen
3. Panera kycklinglårfiléerna i mjöl. ägg, ströbröd. Salta och peppra
4. Stek de panerade kycklinglårfiléerna i medelvarm panna. Varmhåll i 140 graders ugn
5. Mixa ihop morötter. potatis och sparris med smör och lite mjölk till en mousse
6. Lägg upp sallad på en tallrik runt om och spara en rund ring i mitten.
7. Lägg moussen i mitten och ovanpå 2 kycklinglårfiléer. Garnera med ett grönt blad
Till detta serverade vi Grebbestad Lager

RSS 2.0