Laxpasta

Fisk & Skaldjur



En lyxig vardagsrätt för 2 personer

2 personer

1 paket färsk grön tagliatelle
1 purjolök
3 hg rökt laxfile
1 burk creme fraiche
1 knippe dill
Dijon senap

1. Ta bort skinnet från laxfilen och skär den i jämna kuber
2. Skölj purjolöken och skär den i jämna skivor
3. Hacka dillen
4. Koka upp vatten i en kastrull och koka pastan enligt anvisning
5. Stek purjolöken lätt i stekpanna, lägg i laxkuberna, lägg i dillen och blanda i creme fraichen och rör om försiktigt och en klick med dijonsenap. Peppra och salta
6. Lägg upp på uppläggningsfat pasta och ovanpå laxblandningen, Servera en sallad till med blandsallad, fetaost och soltorkade tomater och lägg en string med balsamico vinäger runt

Något som förgyller vardagen och smaklig måltid

Kommentera inlägget här: