4 personer
Starter
1 burk kräftstjärtar
Majonäs
1 påse Italiensk eller Toscana Sallad
Salladsdressing efter eget tycke och smak
1. Häll av kräftspad
2. Blanda kräftorna med lite majonäs
3. Blanda salladsdressing
4. Lägg upp sallad på 4 tallrikar
5. Sprid lite dressing över salladen
6. Lägg en liten hög med skaldjursröra på toppen.
Servera
Main course
8 medelstora potatisar (fast sort )
4 stora morötter
1 burk pesto
1 paket färska sockerärtor
2 st majskycklingbröst
Balsamico
Salt, socker och peppar
1. Skala potatisar och morötter
2. Skär dem i tärningar
Skölj av potatisen i vatten
Låt rinna av
3. Stek potatis i medelvarm panna salta och peppra
4. Lägg potatisen i en ugnsfast form
5. Stek morötterna i samma panna salta, peppra och lite strösocker på
Potatis och morötter skall inte vara genomstekta
6. Lägg allt i en ugnsfast form
7. Häll över ¾ delar av pesto burken.
Blanda runt
8. Ställ in i 175 gr ugn
9. Bryn majskycklingbröst salta och peppra
10. Lägg dem i en ugnsfast form
11. Bred ut resten av peston ovanpå skinnsidan.
Ställ in i samma ugn och låt stå ca 15 minuter
Ät förrätt under tiden.
12. Ställ in sockerärtor i microugn ca 4-5 minuter.
Tag fram 4 tallrikar
Tag ut majskycklingbröst skär i skivor ( se att brösten är klara skall vara vita)
Tag ut potatis och morötts blandningen och sockerärtor
Lägg potatis och morötts blandningen mitt på tallrik och 2 skivor majskycklingbröst på toppen
Garnera med sockerärtor runt tallrikskanten
Spritsa lite balsamico runt potatis och morötts blandningen. Servera.
Valfri dryck till