Skaldjursstubbe



Västkust och Norrland i en blandning

4 personer

1 tunnbröd (Polar)
3 hg skaldjursröra kräftstjärtar och vitlök
2 avocado
1 Citron
1 knippe dill
Majonnäs alt Creme fraiche
4 blad av romansallad

1. Gröp ur avocadon. Mosa den med en gaffel tillsammans med majonnäs alt creme fraiche och citron till en grov smet
2. Lägg ut ett tunnbröd. Lägg på avocadoröran och ovanpå skaldjursröran. Rulla ihop och skär ut 4 stubbar.
3. Lägg ett romansalladsblad i botten på en tallrik och ställ skaldjursstubben ovanpå. Garnera med dill

Till detta serverade vi en mörk julöl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0