Surf and Turf
Surf and Turf en kombination av hav och land som gifter sig väl med varandra. Serveras som en förrätt.
4 personer
4 skal av pilgrimsmussla för servering
12 pilgrimsmusslor ( om du köper färska i skal så får du skalet med dig för att servera i)
3 st chorizo
3 st chilifrukter
3 st salladslök
Olivolja
1. Tag bort kärnorna ur chilifrukterna och skär dem i små bitar
2. Skär löken i små bitar
3. Skär chorizon i jämna skivor
4. Torka pilgrimsmusslorna med hushållspapper
5. Lägg chorizo, lök, chili i het panna med lite olivolja
6. Efter några minuter lägg i pilgrimsmusslorna och stek hastigt till de får lite färg
Servera Surf and Turf i pilgrimsmusselskalen
Till detta drack vi Carls Special
4 skal av pilgrimsmussla för servering
12 pilgrimsmusslor ( om du köper färska i skal så får du skalet med dig för att servera i)
3 st chorizo
3 st chilifrukter
3 st salladslök
Olivolja
1. Tag bort kärnorna ur chilifrukterna och skär dem i små bitar
2. Skär löken i små bitar
3. Skär chorizon i jämna skivor
4. Torka pilgrimsmusslorna med hushållspapper
5. Lägg chorizo, lök, chili i het panna med lite olivolja
6. Efter några minuter lägg i pilgrimsmusslorna och stek hastigt till de får lite färg
Servera Surf and Turf i pilgrimsmusselskalen
Till detta drack vi Carls Special
Kommentarer
Trackback