Grillad havskatt i foliepaket

Fisk & Skaldjur
4 personer 6-8 hg havskattfilé (byxad) 16 små färskpotatisar 1 knippe små morötter 1 knippe grön sparris 1 knippe dill 1 citron olja smör salt och peppar ugnsfolie 1. Börja med att tvätta potatisen och woka/alt lägg i ugn tills den mjuknat något Låt dem svalna 2. Skär morötterna i jämna storlekar och är de stora halvera dem på längden 3. Ansa sparrisen och skär den i jämna bitar 4. Grovhacka dillen 5. Skär havskatten i jämna bitar 6. Riv av en bil folie och klicka på lite olivolja. Placera potatis, morötter, sparris och havskatten i en hög på foliearket. Sprid över dillen och lägg en smör bit på toppen. Stäng foliepaketet 7. Placera foliepaketen på grillen och låt det ligga där ca 20 minuter 8. Lägg upp foliepaketet på tallrik och öppna det, salta och peppra. Garnera med citronklyfta Till detta serverade vi ett vitt vin från Kroatien

Kommentera inlägget här: