Min fiskhandlare Västkustpojkarna i Billdal hade skurit ut marulksfjärilar
4 personer
4 marulksfjärilar a 175 gram
2-3 aubergine
1-2 zuccini
1-2 hackade vitlökar
Pankos att strö över med
1 bunt grön sparris
1 burk sötpotatiskräm eller gör en egen
4 citronskivor
Olja
Salt och peppar
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Ta fram 2 plåtar och lägg bakplåtspapper ovanpå.Pensla lite olja på pappret
3. Skär zuccini och aubergine i skivor
4. Placera dem på plåtarna. Pensla dem med olja
5. Strö över den hackad vitlöken och lite pankos. Ställ in i ugn tills de mjuknat och fått lite färg
6. Ansa den gröna sparrisen och lägg dem om det finns plats på plåtarna i ugnen efter ungefär 10-15 minuter
7. När grönsakerna i ugnen börjar få färg. Stek marulksfjärilarna i het panna. Salta och peppra
8. Tag ut grönsakerna ur ugnen. Salta och lite peppar
9. Varva zuccini- och aubergine skivor på tallriken. Lägg sparrisen runt om.
10. Lägg marulksfjärilarna ovanpå zuccini- och aubergine skivorna. Lägg en citronskiva ovanpå och en klick sötpotatiskräm på citronskivan. Servera det av grönsakerna som finns kvar samt sötpotatiskräm till
Till detta serverade vi Masi CampoFiorin 2014