Löjromspizza


Pizzabotten
Västerbottenost (riven)
Löjrom
Gräddfil
Dill (hackad)
Rödlök (finhackad)
Citron

Detta är ett recept på bästa drinktilltugget men kan även serveras som en förrätt. Det är enkelt att göra och kommer garanterat bli uppskattat.
Sätt ugnen på 200 grader.
Ta en färdig pizzabotten och rulla ut på en plåt.(Man kan naturligtvis göra egen pizzadegen om man vill det).
Lägg på ett lager riven västerbottenost och sätt in i ugnen tills osten smält och fått en gyllenbrun färg (ca 8-10 min).Ta ut plåten ur ugnen och låt pizzan svalna.

Nu är det dags att dekorera med goda tillbehör;
Klicka på gräddfil, klicka på löjrom samt strö över rödlök och dill.
Skär citronen i klyftor och lägg bredvid i en skål så gästerna kan ta själva och pressa på några droppar om man så önskar.

Färdigt! Klart att servera.
Tips är att skära pizzabotten i bitar av valfria storlek innan man lägger på toppingen.
Till detta passar det naturligtvis utmärkt med ett glas champagne :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0