Torskrygg med potatisstomp

 




4 personer

6-8 hg Torskrygg
1 påse potatis Smått och Gott
1 paket tärnad pancetta
Cocktailtomater på kvist
Baby Spinach
Sockerärtor
Salladslök
Dijon senap
Santa Maria Fish and Seafood krydda
Olivolja smaksatt med citron
Flingsalt
Smör

1. Koka potatisen mjuk
2. Sätt ugnen på 150 grader
3. Stek pancettan i panna. Lägg upp på tallrik
4. Krydda torskryggen med Fish and Seafood kryddan
5. Stek salladslöken i panna
6. Ställ in torskryggen och salladslök i ugnen när det är 10 minuter kvar ställ in tomaterna, koka sockerärtorna i micron
7. Mosa potatisen med smör grovt med en gaffel. Lägg i pancettan, rör om, några klickar senap och flingsalt
8. Lägg upp på tallrik potatisstomp med hjälp av en serveringsring,
torskryggen intill, tomater, sallads lök, sockerärtor, baby spinach intill, ringla lite olivolja smaksatt med citron över grönsakerna
Till detta drack vi Ennak från Terra Alta

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0