Grönkåls och parma chips






Veckans experiment som kan passa som tilltugg till fördrinken

Grönkål
Parmaskinka
Italiensk lufttorkad korv
Flingsalt
Cocktailtomater
Olja

1. Tag bort stjälkarna från Grönkålen och lossa bladen försiktigt
2. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt, ringla lite olja över, lägg grönkålen på plåten rör om försiktigt och strö lite flingsalt över
3. Lägg bakplåtspapper på en plåt och lite olja lägg på skivor av parmaskinkan och den lufttorkade korven
4. Ställ in i 200 graders ugn 5-10 minuter. OBS ta ut grönkålen innan den mörknar och känns krispig
5. Lägg upp på serveringsfat garnera med cocktailtomater
Dessutom är grönkålen rena hälsokosten kan det vara bättre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0