Bakad rotselleri med majskycklingbröst




4 personer

1 Bakad rotselleri se recept nedan eller i kolumnen till vänster
ca 6hg majskycklingbröst
4 stora skogschampinjoner
1 paket haricots verts
1 paket tärnad pancetta
1 burk Eriks Mango- och chilisås
1 påse Italiensk sallad
4 crustader
Peppar och salt

1. Baka rotsellerin
2 Stek pancettan. Låt den torka av på hushållspapper och svalna
3 Bryn majskycklingbrösten, salta och några drag med pepparkvarnen. Ställ in i 170 graders ugn till önskad innertemperatur
4. Dela skogschampinjonerna i fyra delar. Stek dem i panna
5. Koka haricots verts
6. Fyll fyra crustader med Mango och chilisås
7. Låt majskycklingbrösten vila något på skärbrädan och skär dem i jämna skivor
8. Skär den bakade rotsellerin i jämna skivor
Garnera tallriken med sallad, lägg en skiva rotselleri på mitten och ovanpå 3 skivor majskycklingbröst. Lägg haricots verts intill på varje sida. Placera den fyllda crustaden på tallriken och skogschampinjonerna. Lägg en klick av såsen ovanpå majskycklingen samt sprid den tärnade pancettan över tallriken
Till detta serverade vi citronvatten


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0