Helgrillad marulksfilé

 
 


4 personer

7-8 hg marulksfilé framdel
16 små morötter
1 paket haricots verts
16 gröna sparrisar
20 skalade räkor
Eriks hollandaise sås
Kantareller
Santa Marias Fish and Seafood krydda
Salt och peppar


1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Olja in en ugnsplåt lägg i morötterna rör om och ställ in i ugn
3. Värm upp grillen
4. Lägg Fish and Seafood kryddan på en tallrik
5. Rulla marulksfilén däri som en rubbing
6. Lägg marulksfilén på grillen och grilla till 56 graders innnertemperatur
7. Ansa sparrisen och skölj haricots verts
8. När det är ca 10 minuter kvar på morötterna i ugnen lägg in sparris och haricots verts ringla över lite olja
9. Stek kantarellerna salta och peppra
10. Tag den färdiga marulksfilén från grillen och låt den vila något
11. Tag ut grönsakerna strö flingsalt över
12. Skär marulksfilén i jämna skivor
Lägg upp på tallrik morötter, sparris och haricots verts ovanpå och en klick hollandaise på sparrisen
Ovanpå marulksskivorna. Toppa med räkor och en klick hollandaise.
Lägg en hög med kantareller intill

Servera gärna ett Chablis vin till
Njut av det bästa som havet kan erbjuda



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0