Pilgrimsmusslor med blomkålspuré

En ljuvlig förrätt för öga och gom


4 personer

1 stort blomkålshuvud
8 pilgrimsmusslor
1 paket tärnad panchetta
creme fraiche
smör
salt och peppar

1. Börja med att ansa blomkålen
2. Koka blomkålen mjuk
3. Stek panchettan i het panna
4. Torka av pilgrimsmusslorna
5. När blomkålen är mjuk häll av vattnet
mixa samman blomkål, creme fraiche och smör till en puré
Salta och peppra
6. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i het panna

Lägg upp på tallrik en klick blomkålspuré, ovanpå 2 pilgrimsmusslor. strö över panchettan

Smaklig måltid

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0