Grillad havskatt med sommar primörer

 
Kan det bli mer sommar än så här



4 personer

8 hg havskatt filé
8 morötter
12 gröna sparrisar
8-12 färsk potatisar
2 hg handskalade räkor
Eriks Hollandaisesås ( eller gör en egen)
Santa Marias Fish & Seafood krydda
Salt och peppar

1. Börja med att koka potatis och morötter
2, Skär 4 portionsbitar havskatt
3. Rubba in Fish & Seafood kryddan i havskatt filéerna
4. Skala räkorna
5. Grilla havskatt filéerna på grillen
6. Koka sparrisen

Lägg upp på tallrik 2 morötter intill 3 sparrisar ovanpå havskatt filén.
Lägg en alt två potatisar intill. Lägg en klick hollandaise ovanpå havskatt filén. Garnera med räkor. Strö lite flingsalt och ett drag på pepparkvarnen.

Vi drack ett pinot noir vin till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0