Tunnbrödskorg med skaldjursfyllning

Vackert för såväl öga som gom

4 personer

4 st tunnbröd
4 st avocado
1 burk Lyx Skagenröra eller annan skaldjursröra som du köper hos din fiskhandlare alt. gör en egen
Vitvinsvinäger
Grönt blad för dekorering
Olivolja

1. Pensla tunnbröden med olivolja och forma dem i en form och ställ in dem i 175 graders ugn tills de har stelnat. Du kan också köpa hårda tunnbröd och mjuka upp dem över en kastrull kokande vatten och därefter forma dem efter ett brett vattenglas eller annat lämpligt. Låt dem svalna
2. Tag ur avocadokärnorna och skär avocadoköttet i tärningar. Lägg dem i botten av tunnbröden och en skvätt vitvinsvinäger över
3. Lägg i skaldjursröran. Lyx Skagenröran köpte jag hos Västkustpojkarna i Billdal. Du finner länk till dem till vänster om du är i närheten
4. Garnera med ett grönt blad som du har tillhands. Jag använde ett basilika blad

Servera ett mörkt öl eller ett glas vitt vin med albarino druvan till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0