Vätternröding med stenbitsrom


Vi tillbringade en helg på Visingsö med våra vänner Kicki och Mats och vi kunde inte undgå att köpa med en Vätternröding hem, Här nedan presenteras en förrätt på denna delikata insjöfisk
 
4 personer
 
1 normalstor Vätternröding
1 burk röd stenbitsrom
Creme Fraiche
Majonnäs
Sallad
Cocktailtomater
Grännaknäcke
Gräslök
 
1. Blanda ihop stenbitsrom med lite creme fraiche och majonnäs. Låt det stå kallt i kylskåpet i minst 1 timma
2. Filea fisken så du får ut fina benfria bitar
3. Lägg upp på tallrik rödingfilebitar
4, Sätt en skål med romröran på tallriken och garnera med gräslök
5. Garnera på tallriken med sallad och tomater samt en skiva Grännaknäcke
 
Servera en mörk öl till och njut av det bästa som Vättern kan erbjuda
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0