Fläskfile på skogschampinjonbädd

 
4 personer
 
7-8 hg fläskfile
8 skivor Jägarbacon
8 skivor med potatisar
Skogschampinjoner
Creme fraiche
Dijon senap
Brocoli
Salt
Peppar
 
1. Sätt ugnen på 170 grader
2. Lägg in potatisskivorna i ugnen med lite olivolja. Salta och peppra
3. Skär fläskfilen i 8 jämn stora bitar
4.Lägg en klick senap på varje fläskfile bit och linda en baconskiva runt. Peppra
5. Efter 10-15 minuter som potatisen varit i ugnen tag ut den och lägga ett fläskfileknyte på varje potatis
6. Ställ in i ugnen och låt stå ca 20 minuter
7. Skär skogschampinjonerna i 4 delar och stek dem i panna, blanda i creme fraiche och senap. Låt stå på svag värme
8. Koka brocolibuketterna i micro ca 5 minuter
9. Lägg upp på tallrik champinjonröran, ovanpå 2 stycken potatisar med fläskfileknyte på och garnera med brocolibuketterna
 
Servera ett smakrikt rött vin till

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0