Grillade Havskräftor



En mycket smakfull och uppskattad förrätt


4 personer


4 stora råa havskräftor
Smör
Vitlök
Dill
Ströbröd
Baguette

1. Blanda 250 gram smör med vitlök och dill efter tycke och smak
2. Dela havskräftorna på mitten
3. Lägg dem i ugnsfast form eller plåt. Kom ihåg att du skall samla upp den smälta smörblandningen
4. Fördela smörblandningen på kräftstjärtarna
5. Strö ströbröd över
6. Sätt in 230 graders ugn i ca 10 minuter.
7. Skär upp Baguetten

Lägg upp på tallrik 1 delad havskräfta, sprid smörblandningen som har smält i botten över havskräftorna. Servera bröd till som man doppar i den smälta smörblandningen
Njut av dessa delikata skaldjur

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0