Grillad fläskfile och salcciccia

 
 
 
4 personer

6-8 hg fläskfile
4 råa salcciccia
1 gul paprika
1 grön paprika
1 orange eller röd paprika
1 squash
1 zucchini
1 burk Lallerstedts Bernaisesås Provencale
Marinad/grillolja
salt och peppar

1. Putsa fläskfileen
2. Lägg den i marinad i 2-3 timmar
3. Skär grönsakerna i jämnstora bitar och ringla lite olivolja över
4. Klipp isär salcciccian
5. Tag ur fläskfileen ur marinaden
6. Lägg grönsakerna i wok grillpanna
7. Lägg på fläskfileen
8. Lägg på salcciccian efter en stund. Låt den inte grillas för länge då blir den torr. Lägg in den hellre i 120 graders ugn på slutet
9. Grilla efter tycke och smak
10. Lägg upp allt på ett vackert serveringsfat. Jag har använt ett som är nyinköpt på Amalfikusten. Salta och peppra
11. Servera bernaisesås provencale och ett rött vin till Merlot, Syrah


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0