Pilgrimsmussla på bädd med blomkålspure



En mycket smakfull förrätt som är lätt att laga till


4 personer

1 st Blomkålshuvud
4 st  stora Pilgrimsmusslor
1 paket tärnad bacon
Smör
Creme Fraiche
Salt och peppar

1. Ansa blomkålshuvud och ta loss blomkålsbuketterna
2. Koka blomkålsbuketterna mjuka i lätt saltat vatten
3. Stek bacontärningarna. Lägg upp dem på hushållspapper och drag ut en del av fettet
4. Mixa samman blomkålsbuketterna med smör och creme fraiche, salta och peppra. Varmhåll
5. Stek pilgrimsmusslorna hastigt i panna

Lägg upp på tallrik blomkålspure, 1 pilgrimsmussla ovanpå och garnera med bacontärningar

Servera ett vitt vin till alt ett rött med pinot noir druvan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0