Bakad rotselleri


Om du saknar julskinkan kan detta vara ett vegetariskt alternativ som går utmärkt att tillaga året runt

1 Rotselleri
Smör
Senap
Äggula
Salt
Ströbröd
Folie

1. Tvätta rotsellerin och skala den lätt så att den får en bra form
2. Lägg smör skivor på toppen och slå in den i ugnsfolie
3. Ställ in den i 170 graders ugn i ca 2 timmar
4. Blanda ihop senap och äggula efter eget tycke och smak
5. Pensla ut senapsblandningen över rotsellerin och strö lite ströbröd över
6. Ställ in i 200 graders ugn tills den får lite färg
7. Tag ut den och låt den svalna något skär i jämntjocka skivor
På rotselleri skivan kan du placera några skivor majskyckling alt högrevshamburgare. Låt väl smaka

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0