Tapas



En enkel förrätt men festlig och skapar trevlig samvaro runt bordet

5 personer

1 burk Skagenröra
2 avocados
10 brödskivor (vitt)
5 skivor Serano skinka
5 fetaost tärningar
Ridderheims olika oliv och tomatinläggningar. Blanda efter tycke och smak
1 Citron
Creme Fraiche
Smör
Cocktail pinnar
Små serverings skålar

1. Skär bröden i 10 runda skivor och stek dem lätt i smör
2. Blanda samman avocado och en klick creme fraiche
3, Lägg i botten på 5 små serveringsskålar en brödskiva och ovanpå avocado blandningen, toppa med skagenröra. Garnera med citronskiva
4. Lägg 5 brödskivor och på varje en skiva Serano skinka och ovanpå en fetaost tärning. Fäst med cocktail pinne och lägg på en liten serveringstallrik
5. Häll upp Ridderheims oliv- och tomatinläggningar i olika skålar.

Till detta serverade vi Rosévin och mörkt öl

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0