Tapas
En enkel förrätt men festlig och skapar trevlig samvaro runt bordet
5 personer
1 burk Skagenröra
2 avocados
10 brödskivor (vitt)
5 skivor Serano skinka
5 fetaost tärningar
Ridderheims olika oliv och tomatinläggningar. Blanda efter tycke och smak
1 Citron
Creme Fraiche
Smör
Cocktail pinnar
Små serverings skålar
1. Skär bröden i 10 runda skivor och stek dem lätt i smör
2. Blanda samman avocado och en klick creme fraiche
3, Lägg i botten på 5 små serveringsskålar en brödskiva och ovanpå avocado blandningen, toppa med skagenröra. Garnera med citronskiva
4. Lägg 5 brödskivor och på varje en skiva Serano skinka och ovanpå en fetaost tärning. Fäst med cocktail pinne och lägg på en liten serveringstallrik
5. Häll upp Ridderheims oliv- och tomatinläggningar i olika skålar.
Till detta serverade vi Rosévin och mörkt öl
Kommentarer
Trackback