Majskycklingbröst och miniklubbor







4 personer

1 paket Bjärefågel Marinerade miniklubbor
2 Majskycklingbröst
1 paket Tortellini
1 påse Italiensk sallad
1 paket tärnad Panchetta
Salt och peppar

1. Stek Panchettan i het panna och låt den torka av på hushållspapper
2. Bryn Majskycklingbrösten runt om. Salta och peppra
3. Tag ur miniklubborna och lägg dem på en ugnsfast form
4. Ställ in Majskycklingbrösten och miniklubborna i 175 graders ugn. Låt stå till önskad temperatur
5. Koka Tortellinin i lätt saltat vatten
6. Lägg upp Italiensk sallad på ett stort serveringsfat
7. Tag ut Majskycklingbrösten ur ugnen och låt vila något. Skär dem i jämna skivor
8. Lägg Tortellinin ovanpå salladen
9. Placera de skurna Majskycklingbrösten ovanpå Tortellinin
10. Lägg miniklubborna runt om
11. Sprid tärnade Panchettan över.

Till detta serverade vi ett vin med Merlot druvan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0