Oxfile med chorizo och grillade grönsaker




Nu är grillsäsongen igång och den nya grillen är inkörd

4 personer

6hg svensk oxfilé
1 paket Ridderheims färska chorizo
8 stora champinjoner
1 squash
1 stor röd paprika
1 stor grön paprika
1 stor gul paprika
Johnnys senap
Sweet Baby Ray´s Sweet Vidalia Onion Barbeque Sauce
1 påse peppar rubbing


1. Putsa köttet
2. Skär paprikan i jämnstora skivor
3. Skär squashen i 12 skivor
4. Sätt en champinjon längst in och en ytterst på 4 spett och varva därefter squash och paprika
5. Gnid in oxfileen med peppar rubbing
7. Pensla grönsaksspetten och chorizon med Barbeque såsen
8. Värm upp grillen
9. Lägg på oxfileen och grill den till den innertemperatur som du önskar. Låt den vila 5-10 minuter innan du skär den i lämpliga portionsbitar
10. Grilla chorizon och grönsaksspetten
Lägg upp på tallrik, oxfilé, chorizo och grönsaksspetten. Servera Barbeque sås och senap därtill
Vi drack ett vin från Californien med Zinfandel druvan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0